BEAUTY BLOGGER AWARD

HEY EVERYONE! 





 Beauty by Daisy chain nominated me for the Beautiful Blogger Award. This is a viral thing that all bloggers that have under 200 followers can take part in. Been getting a lot of awards lately. 
Read More: Versatile blogger award...


Rules

○ You firstly state who you were nominated.
○ Then you answer 10 questions your nominee made up and give 10 random facts about yourself. 
○ Then you nominate 5- 10 people who have beauty/fashion blogs and give them 10 questions. 
○ You comment on their last post or email them letting them know they were nominated.



The Questions we got:



1. What is your favourite fashion shop?
Answer: Our Favourite Fashion Shop is Aliexpress and H & M

2. Why did you start a blog?
Answer: We started the blog because we love writing about fashion and beauty and plus +beautycrush influenced us.


3. What word best describes you?
Answer: Creative


4. What is your favourite make-up shop?
Answer: Don't really have one favourite but Sephora

5. What is your go to fashion item?

Answer: Tan top, black jeggings and sandals :)

6. Makeup or skin care?
Answer: Both

7. Heels or flats?

Answer: Flats

8. What is the one thing you can't live without?

Answer: Food lol make-up wise lipstick im obsessed

9. What do you want to get out of your blog?
Answer: Really want to turn it into a business

10. What 3 things do you want to achieve in life?
Answer: A successful blog, A Masters in Business Management and A happy Family.





Our Nomination:

mathilde julie
Nosh and chat
lxdia
The mile long bookshelf
Glamour zone
Dandylove1



Our Ten Questions:

1. What would you consider your greatest achievement?

2. how did you figure out a name for your blog?
3. Whats your Beauty Holy grail?
4. Who are your Favourite cosmetic Brand?
5. Which store do you frequently shop?
6. What skin care product you cant live without?
7. Whats your favourite hair product?
8. how great is your blog going on a scale of 1-10?
9. What is your fashion sense of style?
10. What is your favourite Tv Series?







Follow

Partner Content