LIEBSTER AWARD






I've been nominated for the Liebster award by The life of-leah

Here are the rules to follow to anyone who gets nominated! 
  • Thank and link the blogger who nominated you
  • Post an image of the award that you like the most on your page
  • Answer the 11 questions that the blogger who nominated you has asked
  • Link 5-11 blogs that have less than 200 followers
  • Create 11 questions for them to answer
  • Notify the blogs via their social media sites
Here are the Questions Leah asked me alongside my answers! Hopefully this will help you all get to know me a little better! 


1) What first attracted you to the world of blogging? 
Answer: Bubblews. At first when i was in the 8th grade i wrote a book (that i wish not to share lol) which leaded to love writing about everything. Last year i wanted to join youtube to be known but that didn't work out so i joined blogspot that get my voice out there and so far its going great ♥

2) What is your favourite piece of clothing and why?
Answerleggings because they're so comfortable

3) What one word would your friends use to describe you?
Answer: Yellow because the colour of my skin

4) If you could have one wish, what would it be?
Answer: To time travel

5) What has been the best day of your life so far and why?
Answer: Since recently good days are so hard to come

6) Would you rather go back in time or go forward to the future, and why?
Answer: both because if i go in the past ill get to change the mistakes that i've done and if i go in the future ill get to see how my life turned out.

7) What is the one beauty product you couldn't live without? 
Answer: Eye liner

8) If you were stuck on a desert island, what 3 things would you take with you?
Answer: food, water and clothes

9) If you could eat just one food for the rest of your life, what would it be, and why?
Answer: pizza and because i get a lot of toppings to go with it :)

10) Where do you hope to see yourself in 5 years time?
Answer: Ill be 23 by then ill probably be in college getting my bachelors or working at a bank :)

11) Where is the place you'd most like to travel to?
Answer: Paris, Greece, Italy and Dubai 


My Nominations



11 Questions For you

1. What makes you want to blog everyday?
2. How old is your blog?
3. Ho do you see your blog 5 years from now?
4. what is your favourite beauty product?
5. What is best shopping store?
6. Whats your favourite thing to do when your upset?
7. If you could go back in time and give your younger self advice. what would it be and why?
8. What did you do for your last birthday?
9. Share your hair care secret?
10. Which perfume/cologne is your secret weapon?
11. Tell us something nobody knows about you?




Xo 'NiQue ♥